Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще трябва да се

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще трябва да се
Коментари Харесай

Неприятна новина за Томаш и Локомотив

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще би трябвало да се оправя без последните две нови попълнения – Алфа Конте и Хорхе Сегура, за семейството на Септември София при подновяването на efbet Лига.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Документите и на двамата се чака да бъдат подготвени в седмицата преди Великден. Така те ще бъдат уредени чак за дуела с Черно море на „ Тича “, който е плануван за 17 април (понеделник) от 20:15 часа. И Конте, и Сегура, упражняват с „ черно-белите “ и започнаха като титуляри в контролата против Хебър Пазарджик в събота, извоювана с 3:2. Конте се регистрира с асистенция за едно от попаденията. Междувременно “смърфовете ” се готвят интензивно за петъчния дуел със столичани, като ще търсят наложителна победа, която да резервира възможностите им за оставане в Топ 6.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР